zaterdag 1 oktober 2011

Give Away!

Eindelijk is het 1 Oktober, en dat betekent *tromgeroffel* dat de inschrijfdatum voor mijn GiveAway nu echt is gesloten en ik de winnaars bekent ga maken!

Vanmorgen heb ik al jullie namen netjes uitgeprint, uitgeknipt, opgevouwen en in een schaaltje gedaan.Toen werd mijn vader toch wel erg nieuwsgierig wat ik nou allemaal van plan was, en dat kwam mooi uit, dan mocht hij een lootje trekken! Onpartijdiger kan het niet worden, haha.
Even heel goed schudden en grabbelen!De gelukkig winnaar is: Diana!

Ik besloot omdat ik alle leuke lieve reacties zo heb gewaardeerd, nog een winnaar te trekken!En dat is geworden: Kreatita!

Gefeliciteerd allebei!

Diana wilde graag een roze/paarse egel en Kreatita een blauwige. De reden dat ik zo laat heb gepost vandaag is dat ik de egeltjes heb gemaakt en net klaar ben!Wat vinden jullie ervan?
Wat nog rest zijn jullie adres gegevens! Stuur ze even in een mailtje naar: tessa_rb@hotmail.com


Dan kan ik ze posten!

Kreatita, jouw heb ik zojuist een mailtje gestuurd! Diana sorry maar ik kan nergens je email adres vinden! Ik hoop dat je dit leest! Het egeltje blijft gewoon op je wachten!Ik wil iedereen bedanken voor alle leuke, lieve en heerlijke reacties, ik vond het erg leuk om het zo te kunnen organiseren! Dit zal dus niet de laatste Give Away zijn!